Nordre Hegnegård er nyeste del af udviklingscentret

Den nyeste del af Hegnegårdens Udviklingscenter er en 3-længet gård, oprindeligt 4-længet, hvor de 2 af længerne udnyttes til kursuscenter.

Nordre Hegnegårds interiør.

Lokalerne har et charmerende og rustikt landligt præg over sig. De hvide pudsede murstensvægge og de kraftige fyrretræslofter giver de lokalerne et lyst og venligt præg. Lyset til lokalerne strømmer ind gennem de mange klassiske dannebrogs-vinduer. Her er der rart at være.

Nordre Hegnegårds gangareal og interiør.

Nordre Hegnegårds fællesstue.

  

Nordre Hegnegårds hyggelige værelser.Overalt er der kunst på væggene og i lokalerne. Det er kunstnere som metalskulptøren Simon, og forskellige danske malere. Lokalerne er delt op i opholds- og mødelokaler og soverum. Der er 3 store fælleslokaler.

Fælleslokalerne er først og fremmest til samvær og det betyder, at der normalt ikke er mødeborde i lokalerne. Stolene til siddepladserne er i flot klassisk design og robuste og gode at sidde i. Det største lokale som ligger tættest på køkkenet har plads til ca. 30 personer. De 2 mindre lokaler har plads til 15 personer hver.

Nordre Hegnegårds hyggelige værelser udsmykket med kunst.Nordre Hegnegårds moderne fælleskøkken.

I overetagen findes 2 rum med toilet og bad i korridoren og i underetagen findes ligeledes 2 rum med toilet og bad i korridoren.

I underetagen findes et moderne køkken med et stort gaskomfur, ovn og opvaskemaskine. Overalt er gulvet dækket af rustikke gule teglklinker. Soveværelserne rummer her plads til 10 personer ved 1 person pr. rum og 20 personer med 2 personer pr. rum.